16 august 2007

Jeg er blitt tagget igjen! =)


Denne gangen er det Lene som har vært å søt og gitt meg den tittelen "rocking girl blogger"
Tusen takk for alle rare ord du skriver =)

Her kan du lese mere om Rocking Girl Blogger
Og så til andre supre jenter som fortjener denne rosa tittel
Lise - En scrapper som får gjort mer ut av tiden tror jeg du skal lete lenge etter, selv om hun for tiden har hatt ett lite stopp er jeg helt sikker på at det raser ut både kort og LO fra deg igjen. Gleder meg til å se dine verk - og gratulerer så mye med den lille i magen
Anita - Må være den som lager de mest gjennomførte og stilfulle kort. De er bare knall altså, så anbefaler deg virkelig en tur inn i bloggen hennes å titte. Alltid blid og hyggelig med en koselig kommentar på lur.
Lisbet/Krumelure - Her er jenta som kan bruke stempel fra Art Impressions Det er de morsomste kortene du kan tenke deg. I tillegg er hun kjempedyktig designer av sine egne stempelplater, som anbefales på det sterkeste. De kan du se her.

1 kommentarer:

Anita Hagen 16 august, 2007 12:02  

Namin guuuuud så skjønn du er Hilde. Tusen tusen tuuuusen takk. Nå ble jeg skikkelig glad og stolt. Det er alle dere herlige medsøstre og deres fantastiske tilbakemelding som er selve drivkraften til å skape.

MEN, du da, hvordan går det med deg? Nå er det ikke lenge igjen før nurket kommer? Så spennende det blir. Håper formen er bra og at du har klart å nyte tiden med barn i magen. Kjempemorsom den "du vet at du skal bli mor når..." Kreativt og morsomt. Lo godt av den.

Ha en strålende dag videre, og takk igjen for superduper omtale *smiiiiil*

STOR klem fra Anita

Blogger templates made by AllBlogTools.com

Back to TOP